Z  16 krajów przyjechały dziewczyny do Gliwic ( hala sportowa  JASNA 31) by walczyć o medale Międzynarodowych Mistrzostw Śląska Kobiet w Boksie. W Gliwicach gościły dziewczyny z takich krajów jak: Niemcy,Czechy, Szwecja, Indie, Kazakhstan, Ukraina, Rosja, Łotwa, Serbia, Canada, Norwegia, Francja, Anglia, Słowenia, Taurus, Grecja.

Oto nazwiska  najlepszych Polek, które wywalczyły pierwsze i drugie miejsca w Międzynarodowych Mistrzostwach Śląska Kobiet w Boksie.

SENIORKI

I miejsce Karolina Koszewska (69kg)

II miejsce wywalczyły: Sandra Drabik (51kg),Sandra Kruk (57kg), Elżbieta Wójcik (75kg),Agata Kaczmarska ( 81kg)

JUNIORKI

I miejsce:     Wiktoria Łabuś  (48kg), Jessica Żelazko (54kg), Wanessa Orczyk (57kg), Daria Puszka (60kg), Klaudia Budasz (64kg), Patrycja Borys ( 69kg)

II miejsce:    Tatiana Pluta ( 51kg),Klaudia Poliwczak ( 60kg),Julia Różańska ( 69kg),Natalia Gajewska (75kg)

KADETKI

I miejsce:    Alexa Kubicki (50kg), Natalia Szymczak (66kg), Zofia Stachowiak (70kg), Daria Parada (75kg), Oliwia Toborek(+ 80kg)

II miejsce:  Kaleta Marta (46kg),Rozkoszek Izabela ( 52kg), Pawliszyn Kornelia ( 75kg), Żybura Natalia ( 80kg)

Pani Justynie Musiała dziękujemy za wykonanie i udostępnienie  zdjęć.