Zajęcia praktyczne kandydatów na sędziów boksu Olimpijskiego

We wtorek 12 czerwca br.w salce treningowej UKS ” Śląsk „Ruda Śląska, odbyły się sparingi bokserskie, w których uczestniczyli i uczyli się prowadzić pojedynki bokserskie,kandydaci na sędziów boksu Olimpijskiego. Zajęcia wspólnie z instruktorami sędziowskimi Zbyszkiem Zagrodnikiem i Adamem Pawełkiem, poprowadził trener Eugeniusz Sarota, który zaprezentował poprawność zadawanych ciosów w walce bokserskiej,prezentując również szkodliwość fauli,co kursanci przyjęli z dużym zadowoleniem i zrozumieniem.

Może Ci się również spodoba

2 komentarze

1. Odpowiedz pisze:

W końcu odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu Gieniu myślę że sprzedałeś tym młodym ludziom wiele tajemnic faularzy i odpowiedniej interpretacji sędziów ???pozdrawiam

2. Jaroslav Kubíček pisze:

Děkujeme za skvělý turnaj, za perfektní prostředí, budeme se těšit na Vás u nás V havířově, kdy vás srdrdečně pozveme. Děkuji Trenér Jaroslav Kubíček