Śląski Związek Bokserski

jest regionalnym stowarzyszeniem kultury fizycznej zrzeszającym kluby sportowe uczestniczące w bokserskim współzawodnictwie sportowym i inne osoby prawne i jednostki organizacyjne, których celem jest działalność na rzecz boksu. Głównym terenem działania Związku jest Górny Śląsk i Zagłębie Dąbrowskie, a siedzibą miasto Katowice.

Kluby Bokserskie ŚZB

Poznaj kluby bokserskie zrzeszone w Śląskim Związku Bokserskim.  Jeśli interesujesz się sportem, rozwijaniem kondycji fizycznej, umiejętności, pod okiem profesjonalnych trenerów dołącz do wybranego klubu. Zapraszamy!

Kontakt z nami

Jeśli masz pytania dotyczące działań Śląskiego Związku Bokserskiego, zapisów do klubów, treningów dla dzieci, młodzieży i dorosłych napisz do nas. Skierujemy Cię do wybranego klubu.

h

v

Komunikaty

Licencje

l

Zgłoszenia

Kluby bokserskie

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY!

KONSULTACJE KADRY ŚLĄSKA-DOCHODZENIOWETermin: 21.11-25.11.2022 r.Miejsce: Katowice, Ośrodek Kleofas 07 KatowiceZawodnicy muszą posiadać książeczkę zawodniczą z aktualnymi badaniami lekarskimi, dowód osobisty lub legitymację szkolną, dyskietkę ubezpieczeniową, sprzęt do treningu na hali, w terenie i sparingu, zgodę obu rodziców+oświadczenia RODOPowołani:Kadeci:2. Dudziński Kamil Górnik Sosnowiec3. Hibner Oskar Spartan Knurów4. Kunig Patryk Kleofas Katowice5. Kuś Denis Boks Zabrze6. Krzystała Karol BKS Jastrzębie7. Mikołajczyk Mikołaj Fight Boxing Dąbrowa Górnicza8. Zagórski Maksym Górnik Sosnowiec9. Bajda Szymon AB Roberta Gortata10. Kluska Patryk Górnik Sosnowiec11. Ntuk Oliwier Sokół GliwiceKadetki:1. Jarząbek Martyna AB Roberta Gortata2. Orłowska Zuzanna AB Roberta Gortata3. Kaleta Sonia KB Puncher Cieszyn4. Kaleta Nina KB Puncher Cieszyn5. Jurczyk Julianna KB Puncher Cieszyn6. Miszczyk Matylda Ring Bielsko Biała7. Pulchny Kornelia Jawor Team JaworznoJuniorzy:1. Zarzeka Dawid Garda Gierałtowice2. Then Nikodem Garda Gierałtowice3. Andra Oliwier Garda Gierałtowice4. Słomka Kacper Górnik Sosnowiec5. Mikuła Adam Górnik SosnowiecJuniorki:2. Hajduk Roksana Garda Gierałtowice3. Pępek Maria Garda GierałtowiceMłodzieżowcy k. mężczyzn:1. Skorupa Szymon KS Wicher Wilchwy2. Skorupa Artur KS Wicher WilchwyMłodzieżowcy k. kobiet:1. Rozkoszek Izabella Garda Gierałtowice2. Tracz Karolina Kleofas 07 KatowiceKadra trenerska:1. Adam Spiecha2. Krzysztof GórcekiW przypadku nie uczestnictwa zawodników w konsultacji proszę o kontakt z trenerem Adamem SpiechąZe sportowym pozdrowieniemRobert GortatTrener Koordynator Kadry Śląska w boksie olimpijskim#SZB #śzb #slaskiboks #śląskiboks ... RozwińZwiń

MISTRZOSTWA POLSKI SENIOREK I SENIORÓW. KOMUNIKAT!!! ... RozwińZwiń

MISTRZOSTWA POLSKI SENIOREK I SENIORÓW. KOMUNIKAT!!!

Śląsk na Pucharze Polski 🙂

#SZB #śzb #slaskiboks #śląskiboks ... RozwińZwiń

Śląsk na Pucharze Polski :)

#szb #śzb #slaskiboks #śląskiboks