Śląski Związek Bokserski

jest regionalnym stowarzyszeniem kultury fizycznej zrzeszającym kluby sportowe uczestniczące w bokserskim współzawodnictwie sportowym i inne osoby prawne i jednostki organizacyjne, których celem jest działalność na rzecz boksu. Głównym terenem działania Związku jest Górny Śląsk i Zagłębie Dąbrowskie, a siedzibą miasto Katowice.

Kluby Bokserskie ŚZB

Poznaj kluby bokserskie zrzeszone w Śląskim Związku Bokserskim.  Jeśli interesujesz się sportem, rozwijaniem kondycji fizycznej, umiejętności, pod okiem profesjonalnych trenerów dołącz do wybranego klubu. Zapraszamy!

Kontakt z nami

Jeśli masz pytania dotyczące działań Śląskiego Związku Bokserskiego, zapisów do klubów, treningów dla dzieci, młodzieży i dorosłych napisz do nas. Skierujemy Cię do wybranego klubu.

h

v

Komunikaty

Licencje

l

Zgłoszenia

Kluby bokserskie

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Zapraszamy na Międzynarodowe Mistrzostwa Śląska w Boksie Olimpijskim do Gliwic.Wszystkie informacje dotyczące zawodów dostępne są w poniższych grafikach.#SZB #śz #slaskiboks #polskiboks ... RozwińZwiń

KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY! KONSULTACJE KADRY ŚLĄSKATermin: 22.08-31.08.2022 r.Miejsce: Górki Wielkie, Ośrodek SangosPrzyjazd: od 15.00 do godziny 16.30, 22.08.2022 r.Odjazd: godzina 11.00, 31.08.2022 r.Zawodnicy muszą posiadać książeczkę zawodniczą z aktualnymi badaniami lekarskimi, dowód osobisty lub legitymację szkolną, dyskietkę ubezpieczeniową, sprzęt do treningu na hali, w terenie i sparingu, zgodę obu rodziców+oświadczenia RODOPowołani:Młodzicy:1. Mateusz Szubielski Akademia Boksu Roberta Gortata2. Jacek Musioł KSW Boxing Odra Wodzisław3. Filip Jóźwiak Bytomska Akademia Boksu4. Tomasz Michalik Jawor Team5. Aleksander Chundzyński Boks Zabrze6. Robert Czechowski MKB San Paulo7. Szymon Drabik Bytomska Akademia Boksu8. Borys Furman Akademia Boksu Roberta Gortata9. Mateusz Wcisło MKB San Paulo10. Piotr Koziarz Górnik Sosnowiec11. Filip Karcz Górnik Sosnowiec12. Igor Trochim Animmals13. Francieszek Syma AnimmalsKadeci:1. Soczówka Igor Górnik Sosnowiec2. Dudziński Kamil Górnik Sosnowiec3. Hibner Oskar Spartan Knurów4. Kunig Patryk Kleofas Katowice5. Kuś Denis Boks Zabrze6. Krzystała Karol BKS Jastrzębie7. Mikołajczyk Mikołaj Fight Boxing Dąbrowa Górnicza8. Zagórski Maksym Górnik Sosnowiec9. Bajda Szymon AB Roberta Gortata10. Kluska Patryk Górnik Sosnowiec11. Ntuk Oliwier Sokół GliwiceKadetki:1. Jarząbek Martyna AB Roberta Gortata2. Orłowska Zuzanna AB Roberta Gortata3. Kaleta Sonia KB Puncher Cieszyn4. Kaleta Nina KB Puncher Cieszyn5. Jurczyk Julianna KB Puncher Cieszyn6. Miszczyk Matylda Ring Bielsko Biała7. Pulchny Kornelia Jawor Team JaworznoJuniorzy:1. Zarzeka Dawid Garda Gierałtowice2. Then Nikodem Garda Gierałtowice3. Andra Oliwier Garda Gierałtowice4. Słomka Kacper Górnik Sosnowiec5. Mikuła Adam Górnik SosnowiecJuniorki:1. Cyrek Aleksandra BKS Jastrzębie2. Wawszczyk Dorota AB Roberta Gortata3. Pępek Maria Garda GierałtowiceMłodzieżowcy k. mężczyzn:1. Skorupa Szymon KS Wicher Wilchwy2. Skorupa Artur KS Wicher WilchwyMłodzieżowcy k. kobiet:1. Rozkoszek Izabella Garda Gierałtowice2. Tereszczak Wiktoria Ring Bielsko BiałaKadra trenerska:1. Jarosław Pietrzyk2. Bogdan WyrzychowskiW przypadku nie uczestnictwa zawodników w konsultacji proszę o kontakt z trenerem Jarosławem PietrzykiemWAŻNE INFORMACJE:1. Składka za osobodzień od każdego uczestnika 15 złZe sportowym pozdrowieniemRobert GortatTrener Koordynator Kadry Śląska w boksie olimpijskim#SZB #śz #slaskiboks #śląskibo ... RozwińZwiń

Zaproszenie na turniej do Częstochowy.
#szb #śzb #slaskizwiazekbokserski #śląskizwiazekbokserski #slaskiboks #śląskiboksImage attachment

KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY! AKTUALIZACJA!KONSULTACJE KADRY ŚLĄSKATermin: 4.07-9.07.2022 r.Miejsce: Szczyrk, Szkoła Podstawowa nr 1, ul. Szkolna 9Przyjazd: od 15.00 do godziny 16.30, 04.07.2022 r.Odjazd: godzina 11.00, 09.07.2022 r.Zawodnicy muszą posiadać książeczkę zawodniczą z aktualnymi badaniami lekarskimi, dowód osobisty lub legitymację szkolną, dyskietkę ubezpieczeniową, sprzęt do treningu na hali, w terenie i sparingu, zgodę obu rodziców+oświadczenia RODOPowołani:Kadeci:1. Soczówka Igor Górnik Sosnowiec2. Dudziński Kamil Górnik Sosnowiec3. Hibner Oskar Spartan Knurów4. Kunig Patryk Kleofas Katowice5. Kuś Denis Boks Zabrze6. Krzystała Karol BKS Jastrzębie7. Mikołajczyk Mikołaj Fight Boxing Dąbrowa Górnicza8. Zagórski Maksym Górnik Sosnowiec9. Bajda Szymon AB Roberta Gortata10. Kluska Patryk Górnik Sosnowiec11. Ntuk Oliwier Sokół GliwiceKadetki:1. Jarząbek Martyna AB Roberta Gortata2. Orłowska Zuzanna AB Roberta Gortata3. Kaleta Sonia KB Puncher Cieszyn4. Kaleta Nina KB Puncher Cieszyn5. Jurczyk Julianna KB Puncher Cieszyn6. Miszczyk Matylda Ring Bielsko Biała7. Pulchny Kornelia Jawor Team JaworznoJuniorzy:1. Zarzeka Dawid Garda Gierałtowice2. Then Nikodem Garda Gierałtowice3. Andra Oliwier Garda Gierałtowice4. Słomka Kacper Górnik Sosnowiec5. Mikuła Adam Górnik SosnowiecJuniorki:1. Cyrek Aleksandra BKS Jastrzębie2. Wawszczyk Dorota AB Roberta Gortata3. Pępek Maria Garda GierałtowiceMłodzieżowcy k. mężczyzn:1. Skorupa Szymon KS Wicher Wilchwy2. Skorupa Artur KS Wicher WilchwyMłodzieżowcy k. kobiet:1. Rozkoszek Izabella Garda Gierałtowice2. Tereszczak Wiktoria Ring Bielsko BiałaKadra trenerska:1. Jarosław Pietrzyk2. Bogdan WyrzychowskiW przypadku nie uczestnictwa zawodników w konsultacji proszę o kontakt z trenerem Jarosławem PietrzykiemWAŻNE INFORMACJE:1. W związku z tym że nocleg odbywa się w szkole, zawodnicy powinni posiadać śpiwór + poduszkę - szkoła zapewnia łóżka2. Składka za osobodzień od każdego uczestnika 15 złZe sportowym pozdrowieniemRobert GortatTrener Koordynator Kadry Śląska w boksie olimpijskim ... RozwińZwiń

KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY! AKTUALIZACJA!
KONSULTACJE KADRY ŚLĄSKA
Termin: 4.07-9.07.2022 r.
Miejsce: Szczyrk, Szkoła Podstawowa nr 1, ul. Szkolna 9
Przyjazd: od 15.00 do godziny 16.30, 04.07.2022 r.
Odjazd: godzina 11.00, 09.07.2022 r.

Powołani:

Kadeci: