Śląski Związek Bokserski

jest regionalnym stowarzyszeniem kultury fizycznej zrzeszającym kluby sportowe uczestniczące w bokserskim współzawodnictwie sportowym i inne osoby prawne i jednostki organizacyjne, których celem jest działalność na rzecz boksu. Głównym terenem działania Związku jest Górny Śląsk i Zagłębie Dąbrowskie, a siedzibą miasto Katowice.

Kluby Bokserskie ŚZB

Poznaj kluby bokserskie zrzeszone w Śląskim Związku Bokserskim.  Jeśli interesujesz się sportem, rozwijaniem kondycji fizycznej, umiejętności, pod okiem profesjonalnych trenerów dołącz do wybranego klubu. Zapraszamy!

Kontakt z nami

Jeśli masz pytania dotyczące działań Śląskiego Związku Bokserskiego, zapisów do klubów, treningów dla dzieci, młodzieży i dorosłych napisz do nas. Skierujemy Cię do wybranego klubu.

h

v

Komunikaty

Licencje